Anlita de bästa målarna, vi hjälper dig hitta dem.

Målare i Stockholm

Som Sveriges största stad rymmer Stockholm väldigt många företag, både större och mindre. Att anlita målare i Stockholm kan kanske därför upplevas som lite svårt med tanke på att det finns så många målerier att välja bland. Å andra sidan kan man ju se det tvärtom också – ju mer att välja på desto enklare blir det att hitta precis det man söker. Båda sidorna har förstås poänger.

Välj ut lagom många
bild3Det man kan säga med säkerhet är att det skulle ta alldeles för lång tid och bli alldeles för besvärligt att gå igenom och ta in offerter från alla målerier i Stockholm. Den som ska anlita målare bör därför först och främst göra en snabb övergripande koll och sedan plocka några som verkar intressanta. Det kan vara bra att välja några större och några mindre firmor och begära in offerter från dessa.

Eftersom man behöver vara ganska involverad i processen själv kan det vara lagom att ta in fem offerter. Tar man fler än så börjar det snabbt bli ett allt för tidsödande arbete, och tar man tvärtom färre går man kanske miste om den bästa dealen. Det är bättre att ta lagom många och sedan vara en duktig förhandlare.

Det är förstås viktigt att man inte bara är nöjd med priset utan också med tjänsterna och vad måleriet kan erbjuda. Eftersom Stockholm är en stor stad har den förstås också sin beskärda del av oärliga företag och svartarbetare. Oseriösa företag bör man försöka sålla bort så snabbt som möjligt, och svartarbete ska man göra sig själv en tjänst och låta bli att ens fundera på.