Anlita de bästa målarna, vi hjälper dig hitta dem.

Målare i Göteborg

Det finns många goa gubbar i Göteborg, men bara för att man befinner sig i vad många anser vara Sveriges gladaste stad ska man inte ta för givet att alla man har att göra med är ärliga och pålitliga. Det kan vara lätt att bli lurad när alla företag verkar lova guld och gröna skogar, men det gäller att inte vara allt för naiv. Man måste avsätta lite tid för detektivarbete innan man gör sitt val.

Ge dig själv goda förutsättningar
Det finns förstås väldigt många bra och seriösa företag att välja på när man ska anlita målare i Göteborg, men som i alla andra branscher finns det oärlighet även när det gäller målerier, och glada Göteborg är inget undantag. När man ska anlita målare bör man alltid se till att lägga lite tid på att kontrollera om målerierna är seriösa innan man väljer vem man ska anlita.

Även om det kan finnas viss hjälp att få när man råkar ut för oärliga och opålitliga företag blir man sällan helt fri från bekymmer. I slutändan får man helt enkelt bita i det sura äpplet och inse att man hade sluppit väldigt många problem genom att göra lite detektivarbete innan man skrev på kontraktet.

Det finns aldrig några garantier, utan det handlar om att ge sig själv så goda förutsättningar som möjligt. Det första man bör göra är förstås att se till att måleriet har F-skatt. Svart arbetskraft ska man aldrig anlita – oavsett hur mycket billigare det blir! Man kan också be om referenser för att kunna kontrollera med tidigare kunder hur väl måleriet har utfört sitt arbete.